Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Nyt meiltä löytyvät myös Richmondin kuuluisat koriste-eläimet!

Voit asetella herttaisen pikkuapinan hyllylle, pöydälle tai ikkunalaudalle kurkistelemaan.

Koriste-esineen mitat ovat 21,5 x 17 x 25 cm. Monkey-koriste-esine on valmistettu kultaiseksi maalatusta polyresiinistä.

Tutustu myös muihin sisustustuotteisiimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
21,5 x 17 x 25 cm.

Paino:
7,5 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Väri:
Kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Monkey-koriste

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Kultaiseksi maalattu Monkey-koriste-esine on valmistettu polyresiinistä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

90,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Monkey-koriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.