Natuzzi on aito italialainen laatuhuonekalujen valmistaja, jonka tuotannon juuret ovat perinteikkäässä käsityötaidossa, laadukkaissa materiaaleissa sekä viimeistellyssä suunnittelussa. Tuloksena on upeita sisustuselementtejä, jotka kestävät aikaa. Nämä harmoniset design-huonekalut valmistetaan Italian Pugliassa.

Tyylikkäässä ja selkeälinjaisessa Avana-sohvassa on säädettävä niskaosa ja tukevat puujalat metallisilla yksityiskohdilla. Verhoilu on aitoa nahkaa, ja sohvan eleetön ja viimeistelty muotoilu takaavat sen, että tämä on yksi Natuzzin suosituimmista malleista kotimaassaan Italiassa. Muhkeat istuinosat ja säädettävä niskatuki tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta.

Verkkokaupassamme on saatavilla 2- ja 3-istuttavat sohvat. Verkkokaupan värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja beige. Voit myös valita Natuzzi-tuoliisi nahka- tai kangasverhoilun laajasta valikoimasta, joka on esillä kaikissa myymälöissämme.

Protecta-nahka on käsitelty suoja-aineella, joka takaa sille pitkän iän. Huomaathan kuitenkin, ettei sohvaa kannata sijoittaa suoraan auringonvaloon tai muuhun paikkaan, jossa se altistuu suurille valon ja lämpötilan vaihteluille.

2-istuttavan sohvan leveys on 204 cm, kun taas 3-istuttavan sohvan leveys on 244 cm. Sohvan syvyys on 106 cm, korkeus 68 cm.

Tutustu myös muuhun Natuzzin valikoimaan sekä sohvavalikoimaamme.

Koot:
2-istuttava 204 x 106 x 68 cm.
3-istuttava 244 x 106 x 68 cm.

Värit:
Musta, valkoinen sekä beige.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu, 25-sarjan Protecta-nahka.
Metallijalat.
Puurunko.

Suosittelemme käsittelemään nahan säännöllisesti tarkoitukseen sopivalla hoitoaineella.
https://kruunukaluste.fi/wp-content/uploads/2021/10/Natuzzi_nahanhoito-ohje.pdf

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat106 × 68 cm
Koko

,

Väri

, ,

Valmistusmaa

Materiaalit

Toiminnot

Natuzzi 2570 Avana-sohva

Natuzzi Italian Avana edustaa italialaista muotoilua parhaimmillaan! Sohva on ostettavissa verkkokaupasta 2-istuttavana ja 3-istuttavana.

Avana-sohva on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Valitsemalla haluamasi ominaisuudet näet myymälöidemme mallisohvat.

Lue lisää

3178,40 3448,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi 2570 Avana-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *