Nahkaverhoiltu Tratto-sohva

Natuzzi Italian Tratto-sohva on moderni istuin, jossa on muhkeat istuintyynyt ja matala selkänoja. Sohvan käsinoja on tyylikkään kevyt, ja sohvan jalat ovat näyttävää kromia. Miellyttävä istuinmukavuus kruunaa tämän sohvan.

Sohva on ostettavissa verkkokaupasta 2- ja 3-istuttavana sohvana sekä nojatuolina. 2-istuttavan sohvan leveys on 145 cm ja 3-istuttavan sohvan leveys on 207 cm. Sohvan syvyys on 89 cm ja korkeus 75 cm. Nojatuolin leveys on 82 cm, syvyys 89 cm ja korkeus 75 cm. Tuotteiden istuinkorkeus on 41 cm, istuinsyvyys 58 cm ja jalkojen korkeus 15 cm.

Tratto-sohva on verhoiltu laadukkaalla, läpivärjätyllä nahalla. Verkkokaupassa tarjoamme vaihtoehdoiksi mustan ja valkoisen 15-kategorian nahkaverhoilun. Voit myös valita Natuzzi-sohvaasi nahka- tai kangasverhoilun laajasta valikoimasta, joka on esillä kaikissa myymälöissämme

Mikäli haluat lisätietoja muista sohvamalleista tai verhoiluvaihtoehdoista, kannattaa ottaa yhteyttä lähimpään myymäläämme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Tuotteen ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin tuotekortilla.

Tuotteeseen saa 10 vuoden runkotakuun.

Natuzzi on perinteikäs italialainen laatuhuonekalujen valmistaja. Huonekalut valmistetaan Puglian kaupungissa Italiassa, ja niinpä ne henkivät vuosisataista käsityötaitoa, laadun arvostusta ja harmoniaa.

Koko:
2-istuttava 145 x 89 x 75 cm.
3-istuttava 207 x 89 x 75 cm.
Nojatuoli 82 x 89 x 75 cm.
Istuinkorkeus 41 cm, istuinsyvyys 58 cm.
Jalkojen korkeus 15 cm.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu, kromatut metallijalat.

Verhoiluvaihtoehdot:
Musta tai valkoinen nahka.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat89 × 75 cm (senttimetri)
Koko

, ,

Väri

,

Materiaalit

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

,

Jalkaväri

Kokoonpano

,

Valmistusmaa

Natuzzi 2811 Tratto-sohva

Natuzzin tyylikäs ja eleetön Tratto-sohva on saatavilla kahdessa koossa ja lisäksi nojatuolina. Sohva on verhoiltu aidolla nahalla ja verhoiluvärejä ovat musta ja valkoinen.

Sohva on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon näet listan myymälämalleista.

Lue lisää

1 740,00 3 185,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi 2811 Tratto-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *