Laadukas Portento-sohva

Natuzzi Editionsin Portento-sohva huokuu laatua. Romaniassa valmistettu, nahkaverhoiltu sohva on sijoitus sisustukseen, sillä kaikki Natuzzin Editionsin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita ja valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Siksi sohvaan saa 10 vuoden runkotakuun, joka kattaa tuotteen valmistusvirheet.

Sohvan käsinojissa on istuinosan ja selkänojan säätöpainikkeet, joilla voi säätää sohvan haluttuun asentoon. Lisäksi sohvan käsinojassa on USB-liitin, johon voit kytkeä lataukseen esimerkiksi puhelimen.

Tilavan sohvan leveys on 232 cm ja siinä on mustat metallijalat. Sohvan kokonaissyvyys on 100 cm ja kokonaiskorkeus 100 cm. Sohvan istuinkorkeus on 42 cm.

Verkkokaupasta on ostettavissa 3-istuttava sohva mustalla nahkaverhoilulla. Muut koot ja verhoiluvaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme. Kaikki Portento-sarjan tuotteet ovat ostettavissa myös sähköttömällä niskatuen säätömekanismilla. Kysy eri kokoonpanoista ja verhoiluvaihtoehdoista lisää myymälöistä tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Lisätietoja eri kokoonpanoista sekä tuotteesta löytyy sohvan tuotekortilta.

Nahka on käsitelty suoja-aineella, joka takaa sille pitkän iän. Huomaathan kuitenkin, ettei sohvaa kannata sijoittaa suoraan auringonvaloon tai muuhun paikkaan, jossa se altistuu suurille valon ja lämpötilan vaihteluille.

Koko:
232 x 109/162 x 78/100 cm.
Istuinkorkeus 42 cm.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu Denver kategoria 10, Protecta-nahka.
Puurunko.
Mustat metallijalat.

Tuotekortti.

Tutustu myös muuhun sohvamallistoomme.

Mitat109162 × 78100 cm (senttimetri)
Istuinkorkeus

Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Valmistusmaa

Toiminnot

Natuzzi Editions C142 Portento-sohva

Natuzzi Editionsin Portento on näyttävä sohva, jossa nahkaverhoilun koristetikkaukset ja sirot metallijalat täydentävät tyylikkään kokonaisuuden.

Sohva on tilaustuote. Alta näet listan myymälöidemme mallisohvista.

Lue lisää

4 794,00 


Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions C142 Portento-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *