Tuotevideot

Artwoodin nahkaiset istuimet ovat ajattoman tyylikkäitä ja kestäviä. Gianni-tuoli sopii tyylinsä puolesta niin ruokapöydän kuin työpöydänkin pariksi. Nahkaverhoiltu Gianni-tuoli ottaa paikkansa luontevasti kaikissa tiloissa.

Gianni-tuolit ovat helppohoitoisia ja sopivat istuimeksi niin pienille kuin suurillekin. Kevyt pyyhkiminen riittää, jos tuolille putoaa likaa.

Gianni-tuoli on tilattavissa mustalla ja ruskealla nahalla. Mustan tuolin runko on klassista antiikkimessinkiä ja nahkaverhoilu on puhvelinnahkaa. Ruskean tuolin runko on mustaa metallia ja nahkaverhoilu on ruskeaa nupukkinahkaa. Ruskean tuolin nahka on tikattu neliöiksi, mikä tekee tuolista täydellisen viimeistellyn näköisen.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
56 x 50 x 81 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 48 cm.
Käsinojan korkeus 64 cm.

Materiaalit:
Puhvelinnahka, nupukkinahka, metalli.

Värit:
Musta / antiikkimessinki.
Ruskea / musta metalli.

Pyyhi lika välittömästi nihkeällä ja hankaamattomalla pyyhkeellä.

Istuinmateriaali

, ,

Jalkaväri

,

Verhoiluväri

,

Väri

,

Verhoilumateriaali

,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Materiaalit

,

Istuinkorkeus

Artwood Gianni-tuoli

Artwoodin Gianni-tuoli on luotu klassikoksi. Ajattoman tyylikäs tuoli on saatavilla kahdessa värissä.

Tämä tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

648,00 688,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa