Artwoodin pyöreä Hunter-ruokapöytä

Artwoodin pyöreä Hunter-pöytä on jyhkeä ja selkeälinjainen laatuhuonekalu, joka kestää aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Hunter-sarjan kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hunter-pöydän ehdottomasti kiinnostavin yksityiskohta on äärimmäisen näyttävä, massiivipuinen jalka, joka kietoutuu keskiosastaan yhteen avautuen taas tukemaan pöytälevyä.

Pöytä on valmistettu tammiviilusta ja se on saatavilla pyöreänä 130 cm halkaisijalla sekä suorakaiteen muotoisena 240 cm pitkänä. Pöydän korkeus on 75 cm.

Pöydän pinta on käsitelty ja lakattu niin, että se on äärimmäisen kova ja kestävä ja puun kauniit uurteet ovat näkyvissä.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Tuotevideot

Koko:
Pyöreä Ø 130 x 75 cm.

Materiaali:
Tammiviilu.

Värit:
Musta, antiikin harmaa.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Artwood Hunter-pöytä, pyöreä

Artwoodin ajattoman tyylikäs pyöreä Hunter-pöytä on saatavissa kahdessa koossa ja värissä.

Artwoodin Hunter-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 290,00 €.Nykyinen hinta on: 1 832,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-pöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *