Pyöreä Salvage -ruokapöytä

Kuten Artwoodilla todetaan, tärkeää on, että perhe ja ystävät mahtuvat pöydän ääreen. Yhtä tärkeää on, että ruokapöytä sulautuu saumattomasti sisustukseen. Suorakulmainen tai pyöreä pöytä – se on makuasia.

Salvage-pöydän juju on, että sen puu on kierrätettyä. Alkuperäinen puumateriaali on jalostettu uudelleen upeaksi huonekaluksi.

Pöytä on tilattavissa kahdessa koossa, 120 cm ja 150 cm halkaisijalla. Pöydän korkeus on aina 75 cm. Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen pöytään.

Pöydässä voi esiintyä halkamia, jotka ovat kuuluvat tämänhenkiseen massiivipuiseen pöytään. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun käyttäytymiseen, joten pöytä kannattaa sijoittaa olosuhteiltaan mahdollisimman tasaiseen tilaan. Myös ruuveja on hyvä tarkistaa ja säätää tarvittaessa.

Pöytä on käsitelty luonnollisella vahalla ja sitä on hyvä käsitellä vähintään pari kertaa vuodessa. Käsittely auttaa pitämään kannen pinnan helpommin puhtaana. Tutustuthan pöydän hoito-ohjeisiin.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko:
Iso Ø 150 x 75 cm.
Pieni Ø 120 x 75 cm.

Materiaali:
Kierrätetty jalava.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Artwood Salvage -ruokapöytä, pyöreä

Artwoodin vintage-henkinen pyöreä Salvage -ruokapöytä on valmistettu kierrätetystä jalavasta.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 646,00 € – 3 112,00 €.Nykyinen hinta on: 2 116,00 € – 2 489,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Salvage -ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *