Pehmeä Kibo-kulmasohva

Furninovan Kibo-kulmasohva on äärimmäisen rento ja mukava oleskelusohva. Kibo-sohvan jalat ovat valkoiseksi käsiteltyä puuta ja runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Sohvassa on pehmeä kylmävaahtotäyte (EU). Täytteen ytimessä on kylmävaahtoa ja kokonaisuus on vuorattu kuituvanulla. Päällistyynyssä on täytteenä silikonisoitua pallokuitua. Selkätyynyt ovat pallokuitusekoitetta. Lopputuloksena on täydellisen mukava sohva kotoisaan rentoutumiseen.

Pienemmän kulmasohvan koko on 279 x 279. Isossa 279 x 308 cm kulmasohvassa pitkän sivun voi valita joko oikealle tai vasemmalle.

Kibo-kulmasohva on tilattavissa muilla verhoiluilla ja jaloilla myymälöistämme. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytteet esillä kaikissa myymälöissämme.

Pääset tutustumaan sohvan tietoihin tarkemmin tuotekortilla.

Verkkokaupastamme on saatavissa kulmasohvan lisäksi Kibo-sohva ja Kibo-divaanisohva. Verkkokaupasta ostettavien kokoonpanojen lisäksi saatavilla on myös saman sarjan nojatuoli ja rahi.

Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Koot:
Kulmasohva 2,5-istuttava 279 x 279 cm.
Kulmasohva 3-istuttava 279 x 308 cm.

Verhoilu:
Irrotettava vaalea March Sand (52 % polyesteri, 48 % akryyli).
Martindale 35 000.
Hienopesu max. 30 °C, ei rumpukuivausta, ei silitystä.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Valkoiseksi käsitellyt puujalat.

Tutustu myös muuhun sohvamallistoomme.

Furninova Kibo-kulmasohva

Furninovan tyylikäs ja ennen kaikkea mukava Kibo-kulmasohva on ostettavissa verkkokaupastamme kuvan irrotettavalla, vaalealla March Sand -kankaalla.

Furninovan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

2 900,00 3 025,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Kibo-kulmasohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *