Furninova Grande Furninova Grande

Skandinaavista tyyliä Furninovan laajasta valikoimasta – koko mallisto nyt -20 %

Ruotsalaisen Furninovan laajasta mallistosta löydät monipuolisen kattauksen sohvia, nojatuoleja ja raheja. Furninovan tyylikäs, skandinaavinen muotoilu yhdistettynä korkeaan laatuun ihastuttaa vuodesta toiseen!

Furninovan mallistosta löydät mm. yksilöllisesti valmistettavat sohvat, jotka mukautetaan aina asiakkaan toiveisiin. Lähes 500 kangas- ja nahkavaihtoehtoa tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden valita halutunlainen sohvakokonaisuus. Malleja, verhoilumateriaaleja ja lisätarvikkeita voidaan yhdistää toivomallasi tavalla. Joustava valmistus ja yksilöllisten toiveiden täyttäminen innostavat ja inspiroivat sisustamaan.

Tiesithän myös, että Furninova käyttää FSC®-sertioitua puuta suureen osaan kalusteistaan.

Furninovan koko mallisto nyt -20 %. Kampanja on voimassa 26.3.2023 asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin (ei koske Aina edullinen -tuotteita) myymälöissä ja verkkokaupassa.

Löydä itsellesi sopiva sohva laajasta valikoimasta!

Kaunis, mukava ja juuri oikean kokoinen sohva on keskiössä niin leffailloissa, illanistujaisissa kuin rennossa pötköttelyssäkin, joten on sanomattakin selvää, että juuri sen oikean sohvan löytäminen ei ole ihan mikään pikkujuttu.

Furninovan kattavasta sohvavalikoimasta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Pääset räätälöimään itsellesi juuri halutunlaisen kokonaisuuden; voit valita verhoilut, jalat, täytteen sekä koon. Moduulisohvissa pääset valikoimaan vielä vapaammin juuri sen muotoisen sohvan kuin haluat!

Alta pääset katsomaan muutamia sohvapoimintojamme sekä linkin kautta koko sohvavalikoiman.

Koko verhoiluvalikoima on nähtävillä kaikissa myymälöissämme.

 

Tyylikäs nojatuoli täydentää kokonaisuuden

Nojatuolit ja rahit täydentävät loistavasti sisustusta sohvan kaverina. Furninovan monipuolisesta nojatuolivalikoimasta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja modernista klassisempaan makuun.

Voit valita verhoilun laajasta verhoiluvalikoimasta, olipa sitten kyseessä kangas- tai nahkaverhoilu. Koko verhoiluvalikoima on nähtävillä kaikissa myymälöissämme.

Kuvan Gorm-nojatuolin muhkeat, pehmeät muodot ihastuttavat. Tuoli pyörii 360° ympäri ja siinä on lisäksi keinumekanismi – ihana tuoli siis istua alas ja rentoutua.

Tutustu Furninovan nojatuoli- ja rahivalikoimaan alta!

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että saat ensimmäisenä kuulla tulevista tarjouksistamme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top