Ylellinen Vida-sohva

Furninovan Vida-sohva on hillitty, miellyttävä ja tyylikäs. Sohvassa on suuri istuinsyvyys ja leveät pehmustetut käsinojat. Sohvan runko on kauttaaltaan pehmustettu ja se tarjoaa äärimmäisen mukavan rentoutumiskokemuksen.

Sohvassa on tummanruskea Eros Mole -kangasverhoilu ja mustat puujalat. 2,5-istuttavan sohvan leveys on 192 cm, syvyys on 100 cm ja korkeus 87 cm. Sohvan istuinkorkeus on 43 cm ja istuinsyvyys 58 cm.

Sohvaan on valittavissa pehmeä kylmävaahtotäyte tai synteettinen untuvatäyte. Pehmeä kylmävaahtotäyte on pehmustettu kuitupehmusteella ja sohvan selkätyynyissä on silikonisoitua pallokuitua.

Untuvatäytteisen sohvan ytimessä on kylmävaahtoa, joka on pehmustettu ihanan pehmeällä synteettisellä untuvalla. Selkätyynyt ovat synteettisen untuvan ja pallokuidun yhdistelmää. Synteettinen untuva on erinomainen valinta vegaanille tai allergiakotiin. Synteettinen untuva on 100 % polyesteriä ja se on käsitelty antistaattiseksi sekä paloturvalliseksi. Materiaali on ÖkoTex 100 -standardin mukaista ja täyttää EU:n REACH-asetuksen vaatimukset.

Muut verhoilut ovat ostettavissa myymälöistämme. Laaja kangasvalikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri oikean verhoiluun sohvaasi.

Untuvatäytteitä tulee pöyhiä vähintään kerran viikossa, jotta untuvat eivät paakkuunnu ja sohva pysyy pehmeänä. Pöyhiminen tehdään nostamalla pehmuste pystyyn ja pöyhimällä voimakkaasti molemmin käsin. Pehmustetta on hyvä käännellä ja pöyhiä joka suunnasta. Toimenpide vie vain muutaman minuutin ja se pitää sohvan aina yhtä ihanan miellyttävänä.

Tutustu sohvan ominaisuuksiin tuotekortilla ja kaikkiin Furninovan kangasvaihtoehtoihin täällä.

Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Koko:
192 x 103 x 87 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 43 cm.
Istuinsyvyys 58 cm.

Verhoilu:
Ruskea Eros Mole (50% akryyli, 41% polyesteri, 9% viskoosi).
Martindale 50 000.
Valonkestävyys 5.
Pillinki 4.

Materiaalit:
Puurunko, EU+ kylmävaahto / synteettinen untuvatäyte, kangasverhoilu, mustat puujalat.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Valmistusmaa

Täyte

,

Materiaalit

, , , ,

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoiluväri

Furninova Vida-sohva

Furninovan Vida-sohva on pelkistetyn nykyaikainen mutta tinkimättömän mukava oleskelusohva. Saatavissa synteettinen untuvatäyte!

Sohva on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 646,00 1 719,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Vida-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *