Natuzzi

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Natuzzi Italian koko mallisto -20 %, voimassa 30.7. asti. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Vuonna 1959 Pasquale Natuzzin perustama Natuzzi on Italian suurin huonekaluvalmistaja ja merkittävä valmistaja maailmanlaajuisesti. Natuzzin sertifioitu laatu ja laaja materiaalivalikoima takaavat yksilölliset ja laadukkaat sohvat ja nojatuolit.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 46 tuotetta

Natuzzi tarjoaa muotoilua, joka liikuttaa

Natuzzin historia alkoi Tarantossa Italiassa, jossa Pasquale Natuzzi avasi pienen nojatuoleja ja sohvia valmistavan liikkeen paikallisten huonekalutarpeisiin. Nykyään maailman johtava nahkasohvien valmistajan tuotteita myydään yli 100 eri maassa, viidessä maanosassa.

Natuzzin sohva-, nojatuoli- ja varustevalikoima on markkinoiden laajin. Erilaisia vaihtoehtoja on jopa 2 milj., kun yhdistelet eri tyylejä, verhoiluja, mukavuusominaisuuksia, värejä ja toimintoja juuri omien toiveidesi mukaan. Tästä syystä Natuzzista on tullut ainutlaatuisten sisustuskokonaisuuksien edelläkävijä.

Kaikkien lukemattomien sohva- ja nojatuoliratkaisujen lisäksi valikoimasta löytyy myös muita sisustustuotteita ja pieniä kodinesineitä, kuten sohvapöytiä, hyllystöjä, valaisimia ja koriste-esineitä, joilla luot harmonisia ja kauniita sisustuskokonaisuuksia.

Natuzzi on huonekalualalla yksi suurimmista jatkuvaan kehitystyöhön panostavista valmistajista. Cento Stile Natuzzi –tuotekehittelykeskuksessa ideoidaan ja luodaan uusia trendejä. Joka vuosi syntyy 6000 luonnosta, joista vain 120 selviytyy lopulliseen testiin: käsin valmistettavaksi prototyypiksi asti. Kun tyyli on hiottu on täsmälleen oikeaksi, aloitetaan asiantuntijoiden suorittamat tekniset testit. Natuzzin tyylikkään muotoilun ja laadun takana on lukematon määrä ammattilaisia ja työtunteja, jotta asiakkaalle voidaan tarjota vain parasta mahdollista laatua.

Natuzzi valvookin itse koko tuotantoketjua. Työprosessiin kuuluu yhteensä 135 vaihetta ja 210 erilaista laatutestiä. Tarkka ja vaativa järjestelmä on saanut tunnustuksena kansainväliset ISO 9001- ja ISO 14001 –sertifikaatit.

Natuzzi on yhtä kuin tinkimätön laatu ja italialainen huippumuotoilu.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top