Upea Balance-sohva mekanismilla

Natuzzi Italian Balance-mekanismisohva on ylellinen elämys, jossa on sisäänrakennettu ristiselän tuki ja sähköisesti säädettävät istuimet.

Sohva on verhoiltu lämpimän harmaalla Protecta-nahalla. Nahassa on suojaava pintakerros, joka ehkäisee nahan tahriintumista ja naarmuuntumista. Sohvan jalat ovat tummaa wengen väristä puuta.

Sohva on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa, 189 cm leveänä ja 220 cm leveänä. Kummassakin koossa on kaksi säädettävää istuinta.

Tutustu myös Balance-kulmadivaanisohvaan.

Voit valita Natuzzi-sohvaasi nahka- tai kangasverhoilun laajasta valikoimasta, joka on esillä kaikissa myymälöissämme. Sohvan ominaisuudet ovat nähtävillä tuotekortilla.

Myymälöistämme saat tilattua myös muut kokoonpanot. Tähän sohvaan on saatavissa myös mm. integroitu Bluetooth-audiojärjestelmä!

Sohvaan saa 10 vuoden runkotakuun.

Natuzzi on perinteikäs italialainen laatuhuonekalujen valmistaja. Huonekalut valmistetaan Puglian kaupungissa Italiassa, ja niinpä ne henkivät vuosisataista käsityötaitoa, laadun arvostusta ja harmoniaa.

Tuotevideot

Koot:
Pieni sohva 189 x 108/160 x 75/95 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Suuri sohva 220 x 108/160 x 75/95 cm.

Väri:
Harmaa, jalat wenge.

Verhoilu:
Kat. 15 Protecta-nahka Le Mans 15D6.

Materiaalit:
Puurunko, metalli, nahka, puujalat.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Natuzzi Italia Balance-mekanismisohva

Natuzzi Italian Balance-mekanismisohva tarjoaa ylellisiä lepohetkiä. Sohvassa on kaksi sähköisesti säädettävää istuinta.

Tämä sohva on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 5 005,00 € – 6 938,00 €.Nykyinen hinta on: 4 004,00 € – 5 550,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia Balance-mekanismisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *