Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Valaisin Grönlundin ihastuttava Plymouth-riippuvalaisin on kokolasinen. Kuvun kaunis väri toimii tunnelmanluojana, ja ilmeen viimeistelee kolmimetrinen ketju, jonka varassa valaisin roikkuu tukevasti katosta.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä joko savulasin tai shampanjan värisenä.

Valaisimessa on koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa. Johdon pituus on 3 metriä. Valaisimen sisälle sopii kolme kappaletta E27-kokoisia polttimoita. Huomaathan, että polttimot eivät sisälly valaisimen hintaan. Viimeistellyn vaikutelman luomiseksi suosittelemme käyttämään filamenttipolttimoita.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 40 cm, ↕ 40 cm.

Tekniset tiedot:
3 x E27, max 40 W.

Värit:
Savulasi/musta.
Shampanja/messinki.

Kiinnitys:
Metallivajeri.
Koukkukiinnitys, valaisinpistotulppa.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat40 cm
Väri

,

Materiaalit

,

Valaisin Grönlund Plymouth-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin sipulin muotoinen Plymouth-riippuvalaisin tarjoaa valotehoa kolmen polttimon voimin.

Plymouth-riippuvalaisin on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi värin saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

368,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Plymouth-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *