Lasinen York-riippuvalaisin

York-riippuvalaisin kuuluu Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Valaisimen erikoinen lasipinta on savukromi-liukuväriä, joka saa pinnan kiiltämään ja tummentumaan kuvun yläreunaa päin. Valaisimen kiiltävä lasinen kupu heijastaa valoa näyttävästi.

York-valaisin on saatavissa kolmessa koossa. Pienin valaisin on halkaisijaltaan 20 cm, keskimmäisen koko on 30 cm ja suurin valaisin on halkaisijaltaan 40 cm.

Kahdessa suuremmassa koossa on vaijeri, joka kannattaa lasikupua. Valaisimessa on koukkukiinnitys ja 3 metrin pituinen kangasjohto.

Viimeistele tyylikäs vaikutelma yhdistämällä valaisimeen tavallista näyttävämpi LED-filamenttipallo (pienempi koko) tai LED-filamenttipisara.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koot:
Pieni Ø 20 cm.
Keskikokoinen Ø 30 cm.
Iso Ø 40 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 40W.
Koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa.

Väri:
Musta/kromi-liukuväri

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund York-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin York-riippuvalaisimen kaunis pinta on savukromi-liukuväriä, joka saa pinnan kiiltämään ja tummentumaan kuvun yläreunaa päin.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 179,00 € – 426,00 €.Nykyinen hinta on: 143,00 € – 340,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund York-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *