Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -malliston selkeälinjainen Grenada-kattovalaisin tuo tilaan yhdellä kertaa sekä raikkautta että tunnelmaa. Tämä valaisin on helppo yhdistää lähes millaiseen sisustukseen tahansa.

Valaisimessa on musta tai valkoinen kupu, jonka sisäpinta on valkoinen. Tämän lisäksi valittavissasi on valaisin mustalla kuvulla ja kullanvärisellä sisäpinnalla.

Valaisimessa on kaunis tammen värinen metallinen yksityiskohta kuvun yläosassa. Kaunis kupu houkuttelee asentamaan valaisimen sellaiselle korkeudelle, että kupu on upeasti näkyvissä.

Valaisimen halkaisija on 35 cm ja sen kuvun korkeus on 26 cm. Valaisimessa on koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 35 cm, johdon pituus 3 m.

Tekniset tiedot:
E27, max 60W.
Koukkukiinnitys + valaisinpistotulppa.

Väri:
Musta kupu / valkoinen sisäpinta, valkoinen kupu / valkoinen sisäpinta, musta kupu / kullanvärinen sisäpinta. Kaikissa puunvärinen metallikanta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Halkaisija

Pituus

Väri

, ,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Grenada-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Grenada-kattovalaisin on sisustuksen todellinen klassikko!

Grenada-valaisin on tilaustuote, ja lisää ostoskoriin -painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

239,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Grenada-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.