Design by Grönlund -malliston Half Globe -riippuvalaisin on näyttävä 80 cm halkaisijallaan. Kuvun alla on valoa hajoittava pohjalevy, joka heijastaa valoa tasaisesti ympäristöön. Neutraalin valkoinen valaisin sopii moneen sisustustyyliin.

Half Globe -valaisin on helppo asentaa haluttuun korkeuteen, koska siinä on kolme metriä pitkä johto. Valaisin kätkee sisäänsä kolme E27-kokoista polttimoa, jotka ovat suojassa valoa hajoittavan pohjalevyn alla. Huomaathan, että polttimot eivät sisälly valaisimen hintaan.

Valaisin sopii erinomaisesti avaraankin tilaan ja tuo näyttävyyttä yksinkertaisuudellaan ja koollaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 80 cm, 3 metrin johto.

Tekniset tiedot:
4 x E27, max 60 W.

Väri:
Valkoinen.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Halkaisija

Pituus

Väri

Materiaalit

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Half Globe -riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Half Globe -riippuvalaisin on nimensä mukaisesti näyttävä puolikas pallo, joka kätkee sisäänsä kolme polttimoa.

Half Globe -valaisin on tilaustuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

716,00 

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Half Globe -riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.