Egg-riippuvalaisin kuuluu Design by Grönlund -mallistoon. Valaisimen muoto jäljittelee hauskasti kananmunan puhtaita linjoja.

Valaisimesta on saatavilla kaksi eri väriä, valkoinen ja musta. Kuvun halkaisija leveimmältä kohdalta on 30 cm ja valaisimen korkeus on 31 cm.

Valaisimen johto on 3 metriä pitkä, joten valaisimen voi säätää itselle sopivalle korkeudelle. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 30 cm / ↕31 cm.
Johdon pituus 3 m.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 40W.
Koukkukiinnitys + valaisinpistotulppa.

Värit:
Musta ja valkoinen.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Egg-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin Egg-riippuvalaisin ihastuttaa eleettömällä tyylikkyydellään. Valaisin on saatavilla kahdessa värissä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

152,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Egg-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *