Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Upea Copenhagen-kristallivalaisin kuuluu Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Copenhagen-valaisin modernisoi perinteisen kristallikruunun tyylillä. Jääkiteitä muistuttava kristallit tuovat mieleen hankien kimaltelun kirpeinä pakkaspäivinä tai tähvitaivaan tuikkeen pimeinä talvi-iltoina. Valaisin tuo kotiisi ennennäkemätöntä arvokkuuutta.

Valaisinten halkaisijat ovat Ø 54 cm ja Ø 82cm.

Valaisimen värivaihtoehdot ovat musta kromi savunvärisillä kristalleilla sekä kromi kirkkailla briljanttihiotuilla kristalleilla. Iso valaisin on saatavilla molemmissa väreissä ja pieni valaisin mustan kromin värisenä.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot ja tekniset tiedot:
Ø 82 cm / ↕70 cm, 25 x G4, max 20W / 25 x G4 LED, max 2W.
Ø 64 cm / ↕45 cm, 16 x G4, max 2W LED.
Ø 54 cm / ↕45 cm, 12 x G4, max 20W.
Johdon pituus 3 m.

Värit:
Kromi / kirkas kristalli, musta kromi / savukristalli.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat70-45 cm
Väri

,

Valmistusmaa

Koko

, ,

Valaisin Grönlund Copenhagen-kristallikattovalaisin

Valaisin Grönlundin upea Copenhagen-kristallikattovalaisin on vertaansa vailla!

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

668,00 1596,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Copenhagen-kristallikattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.