Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -malliston 3-renkaisen Circulo-valaisimen puhtaat linjat ja ajaton design sopivat moneen kotiin ja monenlaiseen sisustukseen. Pyöreä keskeltä auki oleva valaisin antaa miellyttävän ja hyvän valon ja antaa tilaan ilmavan vaikutelman. Tyylikäs valosävy ja moderni muotokieli tekevät valaistuksesta yksinkertaisesti jotain hieman enemmän.

Valaisin voidaan asentaa haluttuun korkeuteen, koska johdon pituus on 3 m. Valaisimen renkaiden halkaisijat ovat 80, 60 sekä 40 cm. Valaisin on TRIAC-himmennettävä ja siinä on kiinteät LED-polttimot, jotka sisältyvät hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Kolme rengasta Ø 80, 60 ja 40 cm.

Tekniset tiedot:
110 W LED, 8800 lm, 3000 K.
TRIAC-himmennettävä.

Väri:
Valkoinen.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Halkaisija

Väri

Materiaalit

Runko

Toiminnot

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Circulo 3 LED -kattovalaisin

Valaisin Grönlundin moderni design ja teknologia yhdistyvät tässä yksinkertaisen tyylikkäässä Circulo 3 LED -kattovalaisimessa uudella tavalla.

Circulo 3 on tilaustuote ja lisää ostoskoriin -painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

1589,00 

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Circulo 3 LED -kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.