Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Kun haet rosoisuutta sisustukseesi, on Barrel onnistunein valinta! Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -kokoelmaan kuuluva valaisin on lämminhenkinen tunnelmanluoja, joka toivottaa jo eteisessä vieraat tervetulleeksi ja hurmaa hyväntuulisuudellaan minkä tahansa pöydän, lipaston tai hyllyn päällä. Tällä valaisimella luot positiivista tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Runkomateriaali on vesiputkea ja väri on lämmin, aidosti patinoituneen oloinen antiikin ruskea. Erilaisilla polttimovalinnoilla saat valaisimeen haluamaasi henkeä tilan ja tarpeen mukaan.

Tuote on saatavissa pöytä- ja kattovalaisimena. Kattovalaisimen 3 metriä pitkä ketju tarjoaa paljon säätövaraa. Molempiin malleihin sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly tuotteen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Kattovalaisin leveys 80 cm, 9-vp.
Ketjun pituus 3m, 9 x E27, max 60 W.

Pöytävalaisin leveys 23 cm, korkeus 40 cm.
1 x E27, max 60 W.

Väri:
Antiikinruskea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Barrel-valaisin

Jos joku valaisin saa hymyn huulille niin se on Grönlundin Barrel.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

207,20 571,20 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Barrel-valaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.