Rouhea Barrel-pöytävalaisin

Kun haet rosoisuutta sisustukseesi, on Barrel-pöytävalaisin onnistunein valinta! Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -kokoelmaan kuuluva valaisin on lämminhenkinen tunnelmanluoja, joka toivottaa jo eteisessä vieraat tervetulleeksi ja hurmaa hyväntuulisuudellaan minkä tahansa pöydän, lipaston tai hyllyn päällä. Tällä valaisimella luot positiivista tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Runkomateriaali on vesiputkea ja väri on lämmin, aidosti patinoituneen oloinen antiikin ruskea. Erilaisilla polttimovalinnoilla saat valaisimeen haluamaasi henkeä tilan ja tarpeen mukaan.

Tuote on saatavissa pöytä- ja kattovalaisimena. Molempiin malleihin sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly tuotteen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Leveys 23 cm, korkeus 40 cm.

1 x E27, max 60 W.

Väri:
Antiikinruskea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat300 cm (senttimetri)
Valmistusmaa

Koko

Valaisin Grönlund Barrel-pöytävalaisin

Jos jokin valaisin saa hymyn huulille, se on Grönlundin Barrel-pöytävalaisin. Valaise hauskasti ja persoonallisesti!

Tämä valaisin on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

259,00 


Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Barrel-pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *