Western-henkinen Antique-valaisin

Design by Grönlund -malliston kaunis Antique-riippuvalaisin jäljittelee köyttä ja takorautaa. Antique-valaisin sopii tilan viimeistelyyn niin vanhaan miljööseen kuin rouheaksi yksityiskohdaksi modernimpaankin sisustukseen.

Valaisimen halkaisija on 62 cm. Valaisimessa on köysipunoksella koristettu kehys, johon on istutettu metalliset polttimoiden pidikkeet. Suosittelemme valitsemaan LED-filamenttipolttimon upean vaikutelman viimeistelemiseksi.

Huomaathan, että polttimot eivät sisälly valaisimen hintaan. Kuuden polttimon valaisimeen sopivat E27-kantaiset polttimot, max 40W.

Antique-riippuvalaisin kiinnitetään kattoon koukkukiinnityksellä. Valaisimen johto on 3 metriä pitkä, joten valaisin on helppo asentaa halutulle korkeudelle.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 62 cm, korkeus 62 cm (6 vp) (6 x E27 max 40 W)

Materiaalit:
Ruskea antiikki ja köysi.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat87-62 cm (senttimetri)
Koko

Materiaalit

,

Valaisin Grönlund Antique-riippuvalaisin

Kaunis, maaseutuhenkinen Antique-riippuvalaisin köysipunoksilla Valaisin Grönlundilta. Valaisimessa on kuusi polttimoa.

Tämä valaisin on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

395,00 

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Antique-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *