Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -malliston kaunis Antique-valaisin jäljittelee köyttä ja takorautaa. Antique-valaisin sopii tilan viimeistelyyn niin vanhaan miljööseen kuin rouheaksi yksityiskohdaksi modernimpaankin sisustukseen.

Saatavissa on kaksi kokoa, joista pienemmässä on kuusi polttimoa ja isommassa kahdeksan. Pienemmän valaisimen halkaisija on 62 cm ja isomman 88 cm. Valaisimessa on köysipunoksella koristettu kehys, johon on istutettu metalliset polttimoiden pidikkeet. Suosittelemme valitsemaan LED-filamenttipolttimon upean vaikutelman viimeistelemiseksi.

Huomaathan, että polttimot eivät sisälly valaisimen hintaan. Kuuden polttimon valaisimeen sopivat E27-kantaiset polttimot, kahdeksan polttimon valaisimeen taas E14-kantaiset.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 62 cm, korkeus 62 cm (6 vp) (6 x E27 max 40 W)

Ø 88 cm, korkeus 87 cm (8 vp) (8 x E14 max 40 W)

Materiaalit:
Ruskea antiikki ja köysi.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Antique-riippuvalaisin

Kaunis, maaseutuhenkinen Antique-riippuvalaisin köysipunoksilla Valaisin Grönlundilta.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

395,00 489,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Antique-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.