Rowicon herkän kaunis Lewiston-kaappi tuo sisustukseen tilaa ja valoa! Kaunis kaappi soveltuu yhtälailla niin makuuhuoneeseen, eteiseen kuin muihinkin tiloihin, jossa tarvitaan paikka vaatteille, tavaroille ja kodin pikkuesineille.

Kaapissa on valkoiseksi maalattu, lakkapintainen puurunko ja kauniit, kultaiseksi maalatut nupit. Kaapin jalat ovat massiivipuuta ja runko MDF-levyä.

Kaapin ovet on varustettu soft close -mekanismilla, mikä ennaltaehkäisee kaapin kolhiintumista ja naarmuuntumista ja samalla lisää kaapin käyttömukavuutta. Ovissa on tyylikäs uritus, ja kultaiseksi maaalatut vetimet viimeistelevät raikkaan ja samalla erittäin hienostuneen yleisilmeen.

Kaappi koostuu kahdesta erillisestä, väliseinällä varustetusta kaapista, ja kummankin kaapin sisällä on kaksi hyllylevyä.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
97 x 40 x 135 cm.

Materiaalit:
Jalat massiivipuu.
Runko MDF.
Kultaiseksi maalatut metallivetimet.

Tuote toimitetaan osissa. Koottava.

Tutustu myös muihin kaappeihimme.

Mitat40 × 135 cm
Väri

Materiaalit

, ,

Runko

Rungon väri

Rowico Lewiston-kaappi

Rowicon Lewiston-kaappi ihastuttaa keveydellään! Raikkaan valkoiseksi maalatun runko on MDF-levyä ja jalat massiiivipuuta.

Kaappi on tilaustuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla on tieto myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

599,20 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Lewiston-kaappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.