Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Sisustustuotteiden valikoimasta löydät tuotteet niin klassiseen, huippumoderniin kuin ihanan omaperäiseenkin sisustukseen.

Richmondin ovaali lampunvarjostin sopii erinomaisesti yhteen Adyson-lattiavalaisimen kanssa. Varjostin on saatavilla viidessä upeassa sävyssä. Samettinen grafiitinharmaa tarjoaa arvokasta tunnelmaa, vaaleanpunainen varjostin on ihanan herkkä, ja rohkea valitsee hopean värisen krokotiilinnahkaa kuvioiltaan jäljittelevän varjostimen. Värivaihtoehtoja ovat kulta, hopea, grafiitti, taupe, vaaleanpunainen ja python.

Ovaalin muotoisen varjostimen leveys on syvyys on 27 cm, leveys on 58 cm ja korkeus 31 cm.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
27 x 58 x 31 cm.

Paino:
1 kg.

Materiaali:
100 % polyesteri.

Värit:
Kulta, hopea, grafiitti, taupe, vaaleanpunainen, python.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond varjostin ovaali

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Varjostimen materiaali on 100 % polyesteriä. Varjostin on saatavilla viidessä värissä.

Richmondin varjostin on tilaustuote, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

278,00 288,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond varjostin ovaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.