Upea Upanova-valaisin

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Höyhenillä varjostettu Upanova-pöytävalaisin muistuttaa palmupuista, lomista, eksoottisista linnuista ja elämästä. Upanova-valaisin ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Hieno valaisin on saatavissa kahdessa värissä: vaaleanpunainen ja khaki.

Upanova on Burlesque-lattiavalaisimen pikkusisar. Sen kuparinen runko muistuttaa puuta, ja sen valo on oivallinen luomaan lämmintä tunnelmaa.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
80 x 75 cm.

Paino:
2,3 kg.

Materiaalit:
Kupari, höyhen.

Värit:
Vaaleanpunainen, khaki.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Upanova-pöytävalaisin

Richmondin Upanova-pöytävalaisin on äärimmäisen näyttävä ja koristeellinen valaisin rohkealle sisustajalla. Valaisimen runko on kuparia ja lehdet höyhentä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

945,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Upanova-pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *