Richmondin herkkä, hienostunut ja ylellinen Perla-nojatuoli saa katsojan henkäisemään ihastuksesta. Nimensä mukaisesti tuoli tuo mieleen simpukan pehmeät muodot.

Tuolissa on kultaiseksi maalatut metallijalat ja puurunko. Verhoilu on pehmeää samettia, jonka saa helposti imuroitua puhtaaksi. Tahrat voi poistaa kevyesti kostetulla liinalla, mutta suosittelemme välttämään hankausta, jottein kangas pääse nukkaantumaan.

Perla-nojatuoli on saatavilla khakin värisenä, muut värit loppuunmyyty.

Tuolin mitat ovat 76 x 78 x 81 cm.

Tutustu myös Richmondin Pippa-tuoliin, Pippa-baarituoliin sekä lapsille tarkoitettuun Charly-nojatuoliin.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
76 x 78 x 81 cm.

Materiaalit:
Metallijalat, puurunko.
Verhoilu samettia (100 % polyesteri).

Värit:
Khaki.

Imurointi.
Tahrat voi pudistaa kevyesti kostutetulla liinalla.
Kiinnikkeiden säännöllinen kiristys.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Richmond Perla-nojatuoli

Richmondin äärettömän kaunis Perla-nojatuoli on verhoiltu sametilla. Khakin sävyinen tuoli saatavilla, muut värit loppuunmyyty.

Nojatuoli on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa saat esiin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

1270,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Perla-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *