Upea Bug-lepotuoli

Interfacen Bug-lepotuoli on hurmaava istuin, jossa yhdistyvät siro runko ja höyhentyynyjen muhkeus. Kevytrakenteisen tuolin pehmeät istuin- ja selkätyynyt tekevät istumiskokemuksesta todella mukavan. Helposti irrotettavilla verhoiluosilla on haluttu huomioida kuluttajien muuttuvat tarpeet ja tehdä tuotteesta pitkäikäinen.

Tuolin on suunnitellut Aino Michelsen.

Bug-nojatuoli on tilattavissa verkkokaupastamme kolmella verhoiluvärillä: musta Moderno-nahka, konjakki Dunes-nahka sekä vaalea Kerner-kangasverhoilu. Vaaleassa tuolissa on tummanharmaalla nahalla verhoiltu tausta. Tuolissa on musta metallirunko.

Tutustu tuolin tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Lepotuoli on tilattavissa myymälöistämme juuri haluamallasi verhoilulla laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta.  Myymälästämme saat tilattua myös matalaselkäisen Bug-tuolin. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sisustusunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Lepotuolin leveys on 79 cm. Syvyys on 84 cm ja korkeus 95 cm. Istuinkorkeus on 43 cm.

Voit tilata lepotuolin yhteensopivalla rahilla tai ilman.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
79 x 84 x 95 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 43 cm.

Värivaihtoehdot:
Tummanharmaa runkonahka / vaalea kangasverhoilu.
Musta Moderno-nahkaverhoilu.
Konjakki Dunes-nahkaverhoilu.

Verhoilut:
Moderno, peitevärjätty nahka.
Dunes, aniliininahka.
Kerner, kangas.

Materiaalit:
Metallirunko, joustamaton tukikangas, höyhenvanu-sekoitetyyny.

Peitevärjätty nahka on nahoista helppohoitoisin. Peitevärjättyyn nahkaan on läpivärjäyksen lisäksi ruiskutettu peiteväri- ja lakkakerros, jolloin pinta on hyvin tasalaatuinen. Pintaan on käsittelyjen myötä muodostunut suojaava kerros, joka parantaa nahan kulutuskestävyyttä. Pinta on viimeistelty hiomalla ennen läpivärjäystä. Nahan tasainen kuviointi tehdään hionnan jälkeen martioimalla eli stanssilla painamalla. Peitevärjätty nahka on kestävä, mutta silti pehmeä. Nahkan hengittävyys ja värikerrosten määrä vaihtelee. Tämä nahkatyyppi vaatii vähiten huoltoa, sillä suojaavat kerrokset estävät epäpuhtauksien imeytymistä sen pintaan. Hoida silti tätäkin nahkaa säännöllisesti nihkeällä pyyhkimällä ja tarvittaessa imuroimalla.

Aniliininahka on nahka luonnollisimmillaan. Se on myös nahkatyypeistä kaikkein laadukkain. Materiaaliksi käytetään kaikkein parhaimpia vuotia. Läpivärjätyssä pinnassa ei käytetä peittäviä käsittelyjä, joten se on erittäin hengittävä ja näin ollen myös erittäin mukava ja pehmeä. Nahan luontaiset epäsäännöllisyydet näkyvät ja pinta patinoituu ajan kanssa. Nahan pintaa ei ole korjattu, patinoitu eikä pigmentoitu tasaisemmaksi. Vähäisen käsittelyn vuoksi aniliininahka on muita nahkalaatuja herkempi ulkoisille rasitustekijöille. Aniliininahka on myös nahkalaaduista huokoisin eli imee itseensä helposti epäpuhtauksia ja vaatii siksi myös eniten hoitoa.

Tutustu myös muihin lepotuoleihimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

, ,

Verhoilumateriaali

,

Materiaalit

, , , ,

Jalkaväri

Väri

, ,

Interface Bug-lepotuoli

Interfacen Bug-lepotuoli on kevyt ja sympaattinen istuin, jossa on ihanan muhkeat istuintyynyt. Liitä mukaan myös Bug-rahi!

Lepotuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

2 014,00 3 227,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Bug-lepotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *