Tuotevideot

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Milou-kattovalaisin ryöppyää alas kuin kesäsade ja jättää upeudellaan sanattomaksi uudestaan ja uudestaan. Valo leikkii kauniisti ovaalinmuotoisilla lasipisaroilla ja valaisin heijastaa sistukseen valitsemiasi sävyjä.

Valaisimen runko on ruostumatonta terästä, ja pisarat ovat hiottua lasia, joka taittaa valoa kauniisti joka puolelle tilaan.

Valaisimen kokonaiskorkeus on 340 cm, joten valaisin sopii erityisen hyvin korkeaan tilaan kuten eteishalliin. Valaisimen leveys on 120 cm ja syvyys 170 cm.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
120 x 170 x 340 cm.

Paino:
6,9 kg.

Materiaalit:
Ruostumaton teräs, lasi.

Väri:
Hopea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Milou-kattovalaisin

Richmondin Milou-kattovalaisin ryöppyää kuin vesiputous. Valaisin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lasista.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

6996,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Milou-kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *