Kaunis Cromford Mill -senkki

Cromford Mill -senkki on rouheapintaista jalavaa ja siinä on kauniit, harjatun kullan väriset u-jalat. 180 cm pitkä senkki kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Senkissä on kahdet tuplaovet sekä yksi välihylly molempien kaappien sisällä.

Senkin leveys on 180 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 86 cm.

Saat lisätietoja tuotteesta tuote-esitteestä.

Senkki on edustava ja tyylikäs niin yksinään kuin yhdessä muiden saman sarjan kalusteiden kanssa. Cromford Mill on Richmondin huonekalusarja kierrätetystä jalavasta. Kaunis lämpimänruskea jalava saa upean kontrastin harjatun kullan värisistä metallisista yksityiskohdista.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä. Tinkimättömän eleganssin tavoittelusta syntyy valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään.

Richmond Interiors tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustuselementtejä yksilölliseen sisustukseen. Saat lisätietoja valikoimasta myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuotevideot

Koko:
180 x 45 x 86 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaalit:
Kierrätetty jalava, lakattu.
Metalli.

Värit:
Ruskea, harjattu kulta.

Posta tahrat välittömästi. Älä hankaa, vaan taputtele roiskeita paperipyyhkeellä tai imukykyisellä kankaalla. Älä käytä tahranpoistajia eikä hoitotuotteita, joissa on silikonia.

Tahrat voi poistaa vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Varothan syövyttäviä puhdistusaineita (myös esimerkiksi sitruunaa sisältävät aineet). Hankaavia puhdistustuotteita ei pidä käyttää.

Huonekalun metalliosat voi pyyhkiä pehmeällä pyyhkeellä, jota voi tarvittaessa hieman kostuttaa vedellä. Älä käytä hankaavia liinoja tai sieniä, koska ne voivat jättää metalliin naarmuja.

 

Richmond Cromford Mill -senkki

Cromford Mill on Richmondin näyttävä tuotesarja, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä jalavaa.

Cromford Mill -senkki on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

2 925,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Cromford Mill -senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *