Ylellinen Calloway-pöytä

Richmondin Calloway-sivupöytä tuo tilaan ripauksen ylellisyyttä. Upean sivupöydän kansi on valmistettu shampanjan kultaiseksi maalatusta alumiinista. Pöydän runko on rautaa.

Pöydän korkeus on 66 cm, leveys 54 cm ja syvyys 29 cm. Pöytä sopii erinomaisesti tilaan, jossa tarvitaan sekä laskualusta pikkutavaroille tai koriste-esineille että kulkutilaa.

Selkeälinjainen pöytä on helppo yhdistää osaksi erilaisia tyylejä.

Calloway-sivupöytä on osa Richmondin Calloway-sarjaa. Sarjasta kiinnostuneen kannattaa tutustua myös neliönmuotoiseen ja suorakaiteen muotoiseen Calloway-sohvapöytään sekä Calloway-konsolipöytään.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
54 x 29 x 66 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaalit:
Alumiinikansi.
Rautarunko.

Värit:
Kultamaalattu kansi.
Mustaksi maalattu runko.

Materiaalit

, ,

Väri

,

Sarjat

Richmond Calloway

Richmond Calloway-sivupöytä

Richmondin Calloway-sivupöytä hehkuu upeassa shampanjakullan värissä. Pöydän runko on rautaa ja kansi alumiinia.

Richmondin Calloway-pöytä on varastotuote. Ajantasainen saatavuus keskustavarastollamme sekä tieto myymälöiden esittelykappaleista ovat alapuolella.

Lue lisää

375,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena


Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Calloway-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *