Tyylikäs Calloway-pöytä

Richmondin Calloway-konsolipöytä on tuo tilaan ripauksen ylellisyyttä. Upean sivupöydän kansi on valmistettu shampanjan kultaiseksi maalatusta alumiinista. Pöydän runko on rautaa.

Pöydän korkeus on 83 cm, leveys 139 cm ja syvyys 37 cm. Pöytä sopii erinomaisesti tilaan, jossa tarvitaan sekä laskualusta pikkutavaroille tai koriste-esineille että kulkutilaa.

Selkeälinjainen pöytä on helppo yhdistää osaksi eriaisia tyylejä.

Calloway-konsolipöytä on osa Richmondin Calloway-sarjaa. Sarjasta kiinnostuneen kannattaa tutustua myös neliönmuotoiseen ja suorakaiteen muotoiseen Calloway-sohvapöytään.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
139 x 37 x 83 cm.

Materiaalit:
Alumiinikansi.
Rautarunko.

Värit:
Kultamaalattu kansi.
Mustaksi maalattu runko.

Tutustu myös muihin konsolipöytiimme.

Materiaalit

, ,

Väri

,

Sarjat

Richmond Calloway

Richmond Calloway-konsolipöytä

Richmondin Calloway-konsolipöytä hehkuu upeassa shampanjakullan värissä. Pöydän runko on rautaa ja kansi alumiinia.

Richmondin Calloway-pöytä on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella.

Lue lisää

1 047,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Calloway-konsolipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *