Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Nämä höyhenillä varjostetut valaisimet muistuttavat palmupuista, lomista, eksoottisista linnuista ja elämästä! Burlesque-valaisin ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Burlesque on Upanova-pöytävalaisimen isosisar. Sen kuparinen runko muistuttaa puuta, ja sen valo on oivallinen luomaan lämmintä tunnelmaa.

Valaisimen leveys on 110 cm ja korkeus 175 cm.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
110 x 175 cm.

Paino:
7,3 kg.

Materiaalit:
Kupari, höyhen.

Värit:
Valkoinen, vaaleanpunainen, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Burlesque-lattiavalaisin

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Valaisimen runko on kuparia ja lehdet höyhentä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2675,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Burlesque-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.