Adyson-valaisin

Richmondin Adyson-lattiavalaisin on tarjolla kultaisen ja hopeisen värisenä. Yhdistä Richmondin ison sylinterivarjostimen tai ovaalin varjostimen kanssa.

Valaisin on 156 cm korkea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Adyson-lattiavalaisin on esimerkki siitä, että Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Sisustustuotteiden valikoimasta löydät tuotteet niin klassiseen, huippumoderniin kuin omaperäiseenkin sisustukseen.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
156 x 25 cm.

Painot:
Hopea: 9 kg.
Kulta: 9,4 kg.

Materiaalit:
Ruostumaton teräs.

Värit:
Kulta, hopea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Adyson-lattiavalaisin

Adyson-lattiavalaisin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja rungon korkeus on 156 cm.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

753,00 769,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Adyson-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *