Natuzzi on aito italialainen laatuhuonekalujen valmistaja, jonka tuotannon juuret ovat perinteikkäässä käsityötaidossa, laadukkaissa materiaaleissa sekä viimeistellyssä suunnittelussa. Tuloksena on upeita sisustuselementtejä, jotka kestävät aikaa. Nämä harmoniset design-huonekalut valmistetaan Italian Pugliassa.

Harvoin on chesterfield-tyyppisessä tuolissa niin ylellistä istua kuin Kingissä. Nojatuoli on verhoiltu mustalla, läpivärjätyllä nahalla. Upea napitus ja käsinojien viimeistely antavat King-tuolille huolitellun leiman.

King-nojatuolin nahka on käsitelty suoja-aineella, joka takaa sille pitkän iän. Huomaathan kuitenkin, ettei sohvaa kannata sijoittaa suoraan auringonvaloon tai muuhun paikkaan, jossa se altistuu suurille valon ja lämpötilan vaihteluille.

King-nojatuoli on saatavilla myös muilla verhoiluilla, ja kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytepalat esillä kaikissa myymälöissämme. Tuotteen muihin ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin tuotekortilla.

Nojatuolin leveys on 100 cm, syvyys 102 cm ja korkeus 72 cm. Nojatuolin istuinkorkeus on 46 cm ja istuinsyvyys 65 cm.

Tutustu myös Natuzzin King-sohvaan.

Koko:
110 x 102 x 72 cm.
Istuinkorkeus 46 cm, istuinsyvyys 65 cm.

Materiaali:
Nahkaverhoilu.
Puurunko.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.
Kysy muita verhoiluvaihtoehtoja myymälöistämme.

Mitat102 × 72 cm
Väri

Materiaalit

, ,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Runko

Valmistusmaa

Natuzzi 2102 King-nojatuoli

Natuzzi King edustaa Natuzzin ajatonta laatua ja taidokasta käsityötä. Chesterfield-tyylinen nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta mustalla nahalla verhoiltuna.

King-tuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Alta näet, missä myymälöissämme on mallituoli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

2567,00 

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

  1. John Åström

    John Åström

    Klassinen, tyylikäs ja varmaan hyvä istua.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.