KruunuDesignin Lina-lipasto tuo kotiin henkäyksen retroa! Tamminen lipasto sopii yhtälailla osaksi niin makuuhuoneen, eteisen, oleskelutilojen kuin vaikkapa ruokailutilojen sisustusta.

Lipaston jalat on valmistettu massiivitammesta ja runko, laatikot sekä kansi ovat tammiviilua. Lipaston pinta on viimeistelty helppohoitoisella lakkapinnalla.

Lipasto on 85 cm leveä ja 86 cm korkea. Lipaston syvyys on 45 cm. Lipastossa on kolme tilavaa laatikkoa, joissa on kauniit, uurretut vetimet.

Lipasto on osa KruunuDesignin kaunista, retrohenkistä Lina-sarjaa, joita yhdistelemällä kotiin saa ainutlaatuisen lämmintä tunnelmaa! Tutustu myös muihin säilytyskalusteisiimme.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa vinkata verkkokaupan asiakaspalveluun, ja selvitämme, onko tuotetta mahdollista ottaa valikoimiin.

Koko:
85 x 45 x 86 cm.

Materiaalit:
Jalat massiivitammea.
Kansi tammiviilua.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

KruunuDesign Lina-lipasto

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin Lina-lipasto ihastuttaa retrohenkisyydellään. Kokotamminen lipasto on varustettu kolmella vetolaatikolla, joissa on kauniit, uurretut vetimet.

Lipasto on varastotuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla on ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

649,00 

Varasto loppu

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Lina-lipasto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *