Moderni Taiga-tv-taso 3.6

Hiipakan moderni Taiga-tv-taso sopii suomalaiseen kotiin, jossa arvostetaan klassista ja nykyaikaista ilmettä. Tasossa on kolme maitolasilla varustettua hyllyä sekä kolme umpilaatikkoa. Tv-tason leveys on 201 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 60 cm.

Tv-tason voi tilata joko kokomustana tai kokovalkoisena. Valkorunkoiseen tasoon voi vaihtoehtoisesti valita harmaan kannen ja pohjan.

Tv-tason runko on valmistettu MFC-kalustelevystä, ja valkorunkoisen tv-tason etusarjat ovat MDF-kalustelevyä. Tv-tasossa on massiivipuiset jalat.

Tv-tason kaikki laatikot avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi push-to-open-mekanismin ansiosta. Mekanismi tuo tv-tason käyttöön mukavuutta ja ehkäisee samalla tv-tason kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä.

Tv-tason lasiovet on valmistettu karkaistusta turvalasista, joka pirstaloituu rikkoutuessaan pieniksi sirpaleiksi ja ehkäisee näin henkilövahinkojen syntymistä.

Tv-tasoon on erikseen ostettavissa yhteensopiva lasikansi.

Taiga-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen jalat.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Koko:
201 x 45 x 60 cm.

Värit:
Musta jalava, valkoinen tai valkoinen/harmaa.

Materiaali:
Tuotteen runko MFC-levyä, mustassa etusarjat MFC-kalustelevyä, valkoisessa etusarjat maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kostealla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Tutustu myös muihin tv-tasoihimme.

Mitat45 × 60 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Kansiväri

, ,

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Materiaalit

, , ,

Toiminnot

Hiipakka Taiga-tv-taso 3.6

Hiipakan Taiga on kotimainen kalustesarja moderniin kotiin. Tämä sarja on ratkaisu sinulle, joka haluat tyylipuhtaan kokonaisuuden kotiisi.

Hiipakan moderni Taiga-tv-taso on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

900,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Taiga-tv-taso 3.6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *