CURA® of Sweden

Cura 30 päivääCura 30 päivää

KAMPANJA! Happy Customer -tyytyväisyystakuu kaikkiin CURA® of Sweden -painopeittoihin.
Kokeile peittoa 30 vrk – jos et ole tyytyväinen, palautamme rahat.
Kampanja voimassa 31.10.2021 saakka ja koskee sekä verkkokauppa- että myymäläostoksia. Ei koske painohuopia/torkkupeittoja. Asiakas vastaa peiton palautuskustannuksista (á 15,-).

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Nopeasti kasvavan tuotevalikoiman ja suuren jakeluverkoston avulla yritys pyrkii saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteen tulla maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi innovatiivisten ja laadukkaiden makuuhuoneen tuotteiden osalta, paremman unen ja hyvinvoinnin puolesta.

Uni on hyvän terveyden perusta, ja makuuhuoneen tuotteiden valinnalla on suuri vaikutus unen laatuun. Siksi yritys näkee tehtävänsä makuuhuoneen tuotteiden kehittämisessä suurena vastuuna. Yrityksen missio on muuttaa yleistä suhtautumista makuuhuonetuotteiden ostamista kohtaan terveyden ja laadun puolesta ja auttaa tuotteiden kautta parantamaan unen laatua ja terveyttä. Huolellisen tutkimustyön ja suunnittelun avulla yritys pyrkii kehittämään innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät terveellisen ja mukavan nukkumisen edellytyksiä.

Näillä keinoin yritys haluaa auttaa mahdollisimman monta ihmistä saavuttamaan paremman terveyden tuotteidensa avulla ja lisäämään viestinnän kautta ymmärrystä unen vaikutuksista kansanterveyteen ja koko yhteiskuntaan.

Back to top