CURA® of Sweden

CURA of Sweden työskentelee innovatiivisten makuuhuonetuotteiden kanssa, jotka edistävät parempaa unta.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Nuku paremmin

Nopeasti kasvavan tuotevalikoiman ja suuren jakeluverkoston avulla yritys pyrkii saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteen tulla maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi innovatiivisten ja laadukkaiden makuuhuoneen tuotteiden osalta, paremman unen ja hyvinvoinnin puolesta.

Uni on hyvän terveyden perusta, ja makuuhuoneen tuotteiden valinnalla on suuri vaikutus unen laatuun. Siksi yritys näkee tehtävänsä makuuhuoneen tuotteiden kehittämisessä suurena vastuuna. Yrityksen missio on muuttaa yleistä suhtautumista makuuhuonetuotteiden ostamista kohtaan terveyden ja laadun puolesta ja auttaa tuotteiden kautta parantamaan unen laatua ja terveyttä. Huolellisen tutkimustyön ja suunnittelun avulla yritys pyrkii kehittämään innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät terveellisen ja mukavan nukkumisen edellytyksiä.

Näillä keinoin yritys haluaa auttaa mahdollisimman monta ihmistä saavuttamaan paremman terveyden tuotteidensa avulla ja lisäämään viestinnän kautta ymmärrystä unen vaikutuksista kansanterveyteen ja koko yhteiskuntaan.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top