Bodahl Møblerin Woodstock-senkki on valmistettu Wild Oak -tammesta. Senkki on tilattavissa verkkokaupastamme luonnollista tammea hieman vaaleammassa Bianco-värissä ja kahdessa koossa.

Senkkien tammipuu on Bodahlin Wild Oak -laatua, joka on erittäin kova ja pitkäikäinen materiaali. Wild Oak on kauniisti käsin petsattu ja käsitelty niin, että jokainen huonekalu on upean yksilöllinen.

Isommassa Woodstock-senkissä on neljä kaappia ja neljä vetolaatikkoa. Pienemmässä senkissä kaappeja ja vetolaatikoita on kolme. Woodstock-sarjaan kuuluu myös kaappi, vitriini ja tv-taso. Muut värivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Senkki on saatavilla kahdessa koossa. Pienempi senkki on leveydeltään 180 cm, kun taas suurempi senkki on 210 cm leveä. Molemmat senkit ovat syyvyydeltään 90 cm ja korkeudeltaan 45 cm.

Yhdistä kaappi muiden Concept 4 You -sarjan tuotteiden kanssa.

Koot:
180 x 90 x 45 cm.
210 x 90 x 45 cm.

Painot:
107 kg.
145 kg.

Värit:
Bianco.

Materiaalit:
Massiivitammi.

Materiaalit

, ,

Valmistusmaa

,

Väri

Koko

,

Bodahl Møbler Woodstock-senkki

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen tuotesarja. Concept 4 You -sarjan Woodstock-senkki on valmistettu massiivitammesta.

Bodahl Møblerin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

2 823,00 3 270,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Woodstock-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *