Massiivitamminen Extreme-senkki

Bodahl Møblerin Extreme-senkki on valmistettu Wild Oak -tammesta. Senkki on tilattavissa verkkokaupastamme luonnollista tammea hieman vaaleammassa Bianco-värissä.

Senkin tammipuu on Bodahlin Wild Oak -laatua, joka on erittäin kova ja pitkäikäinen materiaali. Wild Oak on kauniisti käsin petsattu ja käsitelty niin, että jokainen huonekalu on upean yksilöllinen.

Extreme-senkissä on neljä kaappia ja neljä vetolaatikkoa. Extreme-sarjaan kuuluu myös kaappi. Senkin laatikoiden reunaleikkaus muistuttaa Extreme-pöytien vinoleikkauksesta. Muut värivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Yhdistä kaappi muiden Concept 4 You -sarjan tuotteiden kanssa.

Tanskalainen Bodahl Møbler panostaa korkeaan laatuun, hyvään käsityötaitoon ja rustiikkiseen ilmeeseen. Bodahl Møblerin rustiikkiset kalusteet hurmaavat ainulaatuisilla muodoillaan. Huonekalujen materiaalina on käytetty eurooppalaista massiivitammea, joten puun pinta elää jatkuvasti. Elävän materiaalin ansiosta jokainen Bodahl Møblerin tuote on aidosti yksilöllinen.

Koko:
210 x 50 x 90 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Paino:
115 kg.

Värit:
Bianco.

Materiaalit:
Massiivitammi.

Materiaalit

Valmistusmaa

,

Väri

Bodahl Møbler Extreme-senkki

Concept 4 You on tanskalaisen Bodahl Møblerin äärimmäisen tyylikäs, rustiikkinen tuotesarja.

Concept 4 You -sarjan Extreme-senkki on valmistettu massiivitammesta. Senkki on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

3 555,00 


Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bodahl Møbler Extreme-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *