Matot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (12 kpl)

Kauniit matot jokaiseen kotiin

Matot ovat oivat keino muokata kodin ilmettä, akustiikkaa ja ilmettä helposti. Laadukas matto on oikein huollettuna myös kestävä valinta, joka säilyy hyväkuntoisena pitkään. Hillityt värit ja kuviot ovat ajaton valinta, mutta valikoimastamme löytyy myös rohkeita värejä, kuvioita ja tekstuureja piristämään sisustusta. Koko valikoimamme on laaja ja kattaa niin käytävämatot, pyöreät matot kuin isot olohuoneen matot.

Matot heti varastosta nopealla toimituksella

Tutustu mallistoomme ja valitse omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Matot parhailta brändeiltä

Tutustu myös eri materiaalivaihtoehtoihin, kuten villamattoihin, ja löydä oman kotisi elämään sopivin matto! Valikoimassamme on laadukkaat ja kauniit VM Carpetin Roots Livingin, Linie Designin, Rowicon ja Laleen matot.

VM Carpetin matot ovat suomalaisen designin ystävän valinta, sillä kaikki VM Carpetin matot valmistetaan omalla tehtaalla Karvalassa, ja osa tuotteista on merkitty Avainlipulla. VM Carpetin suosituimmat matot kuten esimerkiksi iki-ihana Hattara-matto sekä jatkuvasti suosiota kasvattava Kide-matto tekevät kodistasi kodin!

Kotimaisen Roots Livingin toimintaa ohjaavat arvot ovat eettisyys ja sosiaalinen vastuu. Matot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Intiassa tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Osa tuotoista käytetään paikallisten koulujen tukemiseen, joten Roots Livingin maton ostaja tukee kestävää kehitystä. Tutustu esimerkiksi Roots Livingin hamppumattoihin.

Tanskalainen Linie Design ammentaa inspiraationsa pohjoismaisista muotoiluperinteistä modernilla otteella. Linie Design -matot ovat yhdistelmä estetiikkaa ja perinteistä käsityötaitoa. Linie Design -matot suunnitellaan Pohjoismaissa ja valmistetaan Intiassa vuosisataisen, sukupolvien ketjussa rakentuneella ammattitaidolla. Myös Linie Design kantaa sosiaalista vastuuta Etelä-Aasian alueella, sillä yritys on eurooppalaisten mattovalmistajien Care & Fair -järjestön jäsen. Järjestö organisoi matonkutojien lapsille koulutusmahdollisuuksia toiminta-alueellaan Intiassa, Nepalissa ja Pakistanissa.

Laleen matot ovat ylellisen pehmeitä ja upottavia, ja niitä pehmeämpiä ei keneltäkään muulta valmistajalta takuulla löydy! Laleen matot ovat askel astetta ylellisempään arkeen, ja Laleen valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

Villamatot, nukkamatot, hamppumatot ja muut materiaalit

Verkkokaupastamme on ostettavissa kaikki pyöreät matot, hamppumatot, nukkamatot, paperinarumatot, puuvillamatot, sisalmatot, villamatot ja viskoosimatot sekä valikoima muita mattoja.

Olemme koonneet valikoimaamme parhaat palat laajasta tarjonnasta, ja mikäli et löydä sopivaa mallia, kokoa tai väriä, ole yhteydessä myymäläämme – ammattitaitoiset myyjämme sekä sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan juuri makuusi sopivan maton. Myymälöistä on ostettavissa myös mittatilauskokoja.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top