Ulkorahit ja tekstiilit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(5)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 30 tuotetta

Ulkorahit, matot ja pehmusteet tuovat kesäpihaan ripauksen pehmeyttä, mukavuutta ja tunnelmaa

Kaikki ulos tarkoitetut tekstiilit on valmistettu vettä ja likaa hylkivistä materiaaleista, joten ne kestävät hyvin säiden vaihteluja. Myrskyn sattuessa sekä talven tullen suosittelemme kuitenkin nostamaan kaikki tekstiilit suojaan sisätiloihin, jotta ne säästyvät suuremmilta kulumisilta ja kosteusvaurioilta. Kannattaa myös tutustua tekstiilien hoito-ohjeisiin huolella, sillä osa tuotteista on konepestäviä, kun taas osa suositellaan pesemään käsin.

Kesäpihan aito tunnelma syntyy huolella mietityistä yksityiskohdista, ja siksi ulkorahit, matot ja pehmusteet viimeistelevät terassin, pihan ja pation ilmeen. Verkkokaupastamme on ostettavissa monipuolinen valikoima erilaisia ulkotuolien istuintyynyjä ja pehmusteita samoin kuin heittotyynyjä esimerkiksi ulkosohvaan tai aurinkotuoliin.

Ulkorahit, tyynyt ja pehmusteet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tarjoamme laadukkaat tyynyt, rahit, matot ja pehmusteet alansa huipuilta. Yksi laadukkaimmista kesäkalusteiden valmistajista on tanskalainen Cane-line, jonka puutarhakalusteet etsivät vertaistansa kilpailijaa eurooppalaisilla markkinoilla. Cane-line käyttää huomattavan paljon resursseja ainutkertaisten materiaalien ja designin hiomiseen, minkä vuoksi Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma hankkineensa puutarhaan huippulaadukkaat puutarhakalusteet ja oheistuotteet.

Cane-linen tuotteiden ohella valikoimistamme löytyy erialaisia raheja ja muita pikkutuotteita kotimaiselta ByNiemeltä sekä ruotsalaiselta Artwoodilta. Molemmat valmistajat ovat tunnettuja korkealaatuisista ja kestävistä tuotteista, ja valikoima uudistuu jatkuvasti – etsimme verkkokauppaan uusia tuotteita ja brändejä tarjotaksemme asiakkaillemme aina uutta inspiraatiota kesäpihan sisustamiseen.

Edellä mainittujen lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla tuotteita oman KruunuDesign-brändimme alta. KruunuDesign-tuotteet koostuvat valikoitujen valmistajien tuotteista. Lisäämme kokoelmaamme vuosittain uusi varastotuotteita, joten erityisesti keväisin puutarhakalusteiden ystävän kannattaa pitää silmänsä auki!

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top