UV-suojattu, säädettävä LUX Carbon -aurinkovarjo

Sivusta tuleva suuri LUX Carbon -aurinkovarjo on erinomainen valinta kesäpihalle ja terassille. Aurinkovarjo tekee kesäpihalla ja patiolla oleskelusta miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Varjossa on monipuoliset säätöominaisuudet ja se riittää hyvin varjostamaan esimerkiksi sohvaryhmää tai ruokaryhmää.

Aurinkovarjo on ostettavissa kahdessa koossa: 3 x 3 metriä sekä 3 x 4 metriä.

Novasun-kankaasta valmistetulla varjo-osalla on kolmen vuoden takuu ja se on läpivärjätty haalistumisen estämiseksi. Kankaan UV-suoja on UPF 50+ ja se suojaa jopa 98 % UVA ja UVB -säteilyltä. Ympäristöystävällinen kangas on valmistettu kierrätetyistä muovihipuista.

Varjon runko on anodisoitua alumiinia, joten se on hyvin suojattu korroosiolta. Anodisoitu pinta on kova ja kulutusta kestävä sekä erittäin helppo pitää puhtaana.

LUX Carbon -varjossa on monipuoliset säätöominaisuudet. Varjon kulmaa saa kallistettua ylös ja alas sekä sivuille molempiin suuntiin, minkä lisäksi varjo pyörii 360° akselinsa ympäri.

Kokonaisuuteen sisältyy pyörillä varustettu, 90 kg painava jalka. Jalusta on varustettu pyörillä, mikä helpottaa aurinkovarjon siirtämistä ja liikuttamista.

Varjon käytössä on tärkeää huomioida turvallisuusohjeet:

  • Huolehdithan, että jalusta on aina tasaisella alustalla.
  • Varjoa ei suositella käytettäväksi tuulisella säällä.
  • Suosittelemme säilyttämään varjoa suljettuna silloin, kun se ei ole käytössä.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita.

Koot:
Pieni 300 x 300 cm.
Iso 300 x 400 cm.
Runko 58 x 83 cm.

Väri:
Tummanharmaa.

Materiaalit:
Varjo polyesteria.
Runko alumiinia.

KruunuDesign LUX Carbon -aurinkovarjo

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin LUX Carbon-aurinkovarjo on upea suoja auringonsäteiltä. Saatavissa kaksi kokoa: 3 x 3 metriä ja 3 x 4 metriä.

KruunuDesign-puutarhakalusteet ovat varastotuotteita. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolellajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

950,00 990,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign LUX Carbon -aurinkovarjo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *