Polyrottinkikalusteet

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 39 tuotetta

Polyrottinkikalusteet kuuluvat erottamattomasti suomalaiseen kesäpihaan! Polyrottinki on suomalaisten suosikki, sillä se on sekä tyylikäs että helppohoitoinen. Polyrottinki taipuu materiaalina juuri suomalaisten tarpeisiin, sillä polyrottinkikalusteet kestävät kauniina pitkään ja luovat kesäpihaan tunnelmaa.

Kruunukalusteen polyrottinkikalusteiden valikoimaan kuuluvat niin korituolit, rottinkikalusteet, rottinkituolit, polyrottinkituolit, rottinkilepotuolit kuin ajaton ja monikäyttöinen polyrottinkiaurinkopeti eri ko’oissa ja väreissä. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa omasi! Tarjoamme polyrottinkikalusteista parhaat.

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Polyrottinki on erittäin kestävä ja klassinen valinta puutarhakalusteeksi. Materiaalina polyrottinki on erittäin vaivaton ja helppohoitoinen eikä se vaadi suuria huoltotoimenpiteitä. Vaikka polyrottinki on erittäin säänkestävä, tuotteen käyttöiän pidentämiseksi suosittelemme suojaamaan polyrottinkikalusteet sateiden ja talven ajaksi. Sopivat suojat isoihin ulkosohviin löytyvät esimerkiksi pientuotteiden valikoimastamme.

Tarjoamme laadukkaat polyrottinkikalusteet huippubrändeiltä. Toimittajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, Brafab, Cane-line sekä ByNiemi. Myös oman KruunuDesign-brändimme alta löytyy mukava valikoima tyylikkäitä polyrottinkikalusteita.

Puutarhakalusteiden valmistajista laadukkain on ehdottomasti tanskalainen Cane-line. Cane-line käyttää aikaa ja vaivaa sekä materiaalien suunnitteluun ja valmistamiseen että ainutkertaisen designin luomiseen. Cane-linen puutarhakalusteet huokuvat tyyliä ja ajatonta designia. Samalla Cane-linen puutarhalusteet ovat äärettömän kestäviä ja huolella valmistettuja.

Muut pohjoismaiset toimittajat Artwood ja Brafab ovat kuuluneet Kruunukalusteen vakiotoimittajiin jo vuosien ajan. Molempien valikoimiin kuuluu joukko klassisen tyylikkäitä polyrottinkikalusteita kuten esimerkiksi polyerottinkisohvia, polyrottinkituoleja, polyrottinkilepotuoleja, polyrottinkiaurinkopetejä sekä korituoleja niin polyrottingista kuin aidosta rottingista valmistettuna.

Sastamalassa toimiva ByNiemi on tehnyt Kruunukalusteen kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan, ja yhteistyön hedelmät näkyvät verkkokaupassa valikoimana kauniita, tyylikkäitä, kestäviä ja vuosi toisensa jälkeen erittäin suosittuja polyrottinkikalusteita. Samalla tavalla KruunuDesignin omat polyrottinkikalusteet saavat seurakseen uutuuksia vuosittain. Valikoima täydentyy koko ajan – valitse omasi!

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, tervetuloa asioimaan  Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme. Myymälöissä on esillä runsaasti lisävalikoimaa eri valmistajilta ja mallistoista, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään juuri sinulle sopivien tuotteiden valitsemisessa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top