Pientuotteet, lisävarusteet ja ulkokalusteiden suojat

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (18 kpl)

Kesäpihan pientuotteet ovat usein huomaamaton mutta sitäkin tärkeämpi osa kesäpihan sisustusta. Erilaiset ulkolyhdyt, tyynyt, rahit, sohvapöydät, tarjotinpöydät sekä tietenkin puutarhakalusteiden suojat viimeistelevät kesäpihan ja pitävät huolta siitä, että viihtyminen on taattu – mikäpä olisi mukavampaa kuin pakata riippumatto reppuun ja lähteä viettämään kesäistä päivää pihalle, puutarhaan tai vaikkapa puistoon!

Kesäpiha on kokonaisuus, joka kaikki toiminnallisuudet, värimaailmat ja materiaalit kannattaa miettiä yhtenäiseksi. Pientuotteista löydät kaikki tarpeelliset tuotteet, joilla kesäpihan saa viimeisteltyä valmiiksi – mitäpä olisi ulkosohva ilman sohvapöytää tai aurinkovarjo ilman varjon jalkaa, aurinkotuoli ilman pehmustetta tai nojatuoli ilman rahia. Pientuotteiden lisäksi valikoimista löydät myös esimerkiksi suojapeitteet niin ulkosohville kuin ruokailuryhmille, istuintyynyt, riippumatot ja tyynylaatikot. Valikoimissamme on kattavasti erilaisia istuinpehmusteita kesäkalusteille sekä ulkokäyttöön sopivia istuintyynyjä ja koristetyynyjä. Ulkokäyttöön sopivat rahit ovat olleet myös suosittu lisä tuomaan mukavuutta ulkona istuskeluun varsinkin perheen pienimmille.

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Mikäli ruokailu ulkona terassilla on säännöllinen osa kesäpäivän rutiineja, ruokailua helpottaa pieni mutta käytännöllinen tarjoiluvaunu tai sivupöytä, joihin on kätevä koota tarjottavia ja kuljettaa niitä pation ja keittiön välillä. Sivupöydän kansi toimii kätevänä tarjottimena ja vastaavasti pyörillä varustettu tarjoiluvaunu on helppo työntää ulos ja takaisin sisään vaikka lasti olisi painava.

Tunnelmaa kesäöihin saat ihanilla ulkolyhdyillä. Brafabin kauniit pientuotteet ovat erittäin suosittuja kesäpihan sisustuselementtejä, joilla pihaan saa helposti tyyliä ja ilmettä.

Anna mielikuvituksen virrata ja tutustu verkkokauppamme valikoimaan! Toimitamme kesäpihalle kaikki näppärät pikkulisät, tyynyt, suojat, lyhdyt ja muut kesäpihan pientuotteet. Yhdistä pientuotteet polyrottinkikalusteiden, ulkosohvien, aurinkotuolien ja aurinkovarjojen, terassipöytien ja puutarhapöytien sekä puutarhatuolien, parveketuolien ja ulkotuolien kanssa tyylikkään ajattomaksi kokonaisuudeksi.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa olla yhteydessä lähimpään myymälään. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään juuri sinulle sopivien tuotteiden löytämisessä.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top