Laadukas Interactive-sänkypaketti

Unessin Interactive-sänkypaketti on huippumukava, sillä Interactive-sängyissä on progressiivinen eritasojousisto. Eritasojousista takaa sen, että jousitus mukautuu erityisen hyvin vartaloa tukevaksi. Sänky on saatavilla kahdella jämäkkyydellä.

Sänky on saatavilla 180 cm leveänä. Runkosängyt ovat erikseen, eli sänkypaketti sisältää 2 kpl 90 cm leveitä runkopatjoja. Lisäksi paketissa on yksi 180 cm leveä, laadukas Stylex-petauspatja ja krominväriset 19 cm korkeat jalat.

Patjaan on saatavilla kaksi eri jäykkyyttä, medium ja fast. Jousituksen valintaan vaikuttavat sekä kehonpaino että omat mieltymykset. Jämäkämpää jousitusta suositellaan ensisijaisesti isompikokoisille henkilöille, kun taas pehmeämpi jousitus sopii paremmin pieni- ja keskikokoisille henkilöille.

Koska Interactive-sänkypaketti on kahdessa osassa, molempiin runkopatjoihin voi valita joko yhtenäisen kovuuden tai kumpaankin sängyn oman kovuutensa.

Verkkokauppamme varastosängyt on verhoiltu pohjatulla vaaleanharmaalla Anouk Silver -kankaalla. Verhoilun saumoissa on kaksoisompeleet.

Huom. Sänkypaketti ei sisällä kuvan päätyä, vaan pääty on tilaustuote. Myymälöistämme tilattavissa myös muut koot.

Voit valita Uness-sänkyihin verhoilun useassa eri värissä Orient-Occidentin upeilla kankailla. Näistä tilausvaihtoehdoista ja Unessin muusta mallistosta saat lisätietoja myymälöidemme henkilökunnalta sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Sänkypaketti:
Koko: 180 x 200 cm.

– 2 kpl Interactive-runkopatja 90 x 200 cm, progressiivinen eritasojousisto, medium/fast
– 1 kpl 6,5 cm profiloitu Stylex-petauspatja 180 x 200 cm
– kromimaalatut shampanjalasin muotoiset metallijalat 19 cm

Sängyn kokonaiskorkeus 61 cm.

 

Tutustu myös muuhun sänkyihimme.

Uness Interactive-sänkypaketti

Uness-logo

Unessin kotimainen Interactive-sänkypaketti on saatavilla 180 cm leveänä. Sänkypakettiin sisältyvät runkosänkyjen lisäksi täysleveä petauspatja sekä kromimaalatut metallijalat.

Interactive-paketti on varastotuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyville tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

1 790,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness Interactive-sänkypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *