Unessin Interactive-sänkypaketti on huippumukava, sillä Interactive-sängyissä on progressiivinen eritasojousisto. Sänky on saatavilla kahdella jämäkkyydellä.

Sänky on saatavilla kahdessa koossa, joko 160 tai 180 cm leveänä. Runkosängyt ovat erikseen, eli sänkypaketti sisältää 2 kpl joko 80 cm tai 90 cm leveitä runkopatjoja. Lisäksi paketissa on yksi joko 160 cm tai 180 cm leveä, laadukas Stylex-petauspatja ja krominväriset 19 cm korkeat jalat.

Patjaan on saatavilla kaksi eri jäykkyyttä, medium ja fast. Huomaathan, että 160 cm sänky fast-jousituksella on tilaustuote, josta saat lisätietoja myymälöistämme. Jousituksen valintaan vaikuttavat sekä kehonpaino että omat mieltymykset. Jämäkämpää jousitusta suositellaan ensisijaisesti isompikokoisille henkilöille, kun taas pehmeämpi jousitus sopii paremmin pieni- ja keskikokoisille henkilöille.

Koska Interactive-sänkypaketti on kahdessa osassa, molempiin runkopatjoihin voi valita joko yhtenäisen kovuuden tai kumpaankin sängyn oman kovuutensa.

Verkkokauppamme varastosängyt on verhoiltu pohjatulla vaaleanharmaalla Anouk Silver -kankaalla. Verhoilun saumoissa on kaksoisompeleet.

Huom. Sänkypaketti ei sisällä kuvan päätyä, vaan pääty on tilaustuote.

Voit valita Uness-sänkyihin verhoilun useassa eri värissä Orient-Occidentin upeilla kankailla. Näistä tilausvaihtoehdoista ja Unessin muusta mallistosta saat lisätietoja myymälöidemme henkilökunnalta sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Sänkypaketti:
Koko: 160 x 200 cm.
Koko: 180 x 200 cm.

– 2 kpl Interactive-runkopatja 80/90 x 200 cm, progressiivinen eritasojousisto, medium/fast
– 1 kpl 6,5 cm profiloitu Stylex-petauspatja 160 x 200 cm tai 180 x 200 cm
– kromimaalatut shampanjalasin muotoiset metallijalat 19 cm

Sängyn kokonaiskorkeus 61 cm.

 

Tutustu myös muuhun sänkyihimme.

Uness Interactive-sänkypaketti

Uness-logo


Unessin kotimainen Interactive-sänkypaketti on saatavilla kahdessa koossa joko 160 cm tai 180 cm leveänä. Sänkypakettiin sisältyvät runkosänkyjen lisäksi täysleveä petauspatja sekä kromimaalatut metallijalat.

Interactive-paketti on varastotuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyville tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

1490,00 1790,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness Interactive-sänkypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *