Laadukas Gustav-sänkypaketti

ByNiemen Gustav-sänkypaketti on pussijousitettu. Mukavuutta lisää Gustav-petauspatja, joka täydentää sängyn myötäilevää jousistoa ja tuo saman pintapehmeyden tunteen.

Verkkokaupasta on ostettavissa runkosänkypaketti 160 x 200 cm jämäkällä fast-jousituksella sekä pehmeämmällä medium-jousituksella. Pakettiin sisältyvät Premium-tason petauspatja sekä pyöreät jalat.

Patjan kovuus valitaan nukkujan painon mukaan. Yli 80-kiloiselle aikuiselle suositellaan hard- tai extra hard -kovuutta. Jämäkkä patja tukee hyvin selkää ja takaa ergonomisen nukkumisasennon. Pehmeä petauspatja tuo mukavuutta, vaikka sängyn jousitus olisi jämäkkä, joten kevyempikin nukkuja voi valita huoletta hard-jousituksen.

Mikäli olet epävarma patjan oikeasta jäykkyydestä, tule myymäläämme testaamaan! Myymälöissämme on kokeiltavissa useita erilaisia sänkymalleja.

Premium-petauspatjan toinen puoli on villaa ja toinen puuvillaa, joten patjaa kannattaa kääntää vuodenaikojen vaihtelun mukaan. Sisimpänä laadukas 4 cm luonnonkumi.

Huomaathan, että sängynpääty ei sisälly tuotteen hintaan. Pääty sekä eri värivaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaiden päätuotanto tapahtuu yrityksen tuotantotiloissa Sastamalassa Tampereen kupeessa. Yrityksen perusarvoihin kuuluvat jatkuva suunnittelu ja tuotekehitys, joustava tuotanto ja ammattitaito. Asiakkaalla on vahva rooli suunnittelussa, sillä eri paloista ja moduuleista koostuvat kokonaisuudet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Koko:
160 x 200 cm.

Materiaalit:
Puurunko.
Pussijousitus.
Premium-petauspatja: villa, puuvilla, luonnonkumi.
Puujalat.

TILAUSMYYNTI (vain myymälästä ostettavissa):

Koot:
80 x 200 cm + Classic-petauspatja 80 x 200 cm jaloilla
160 x 200 cm + Classic-petauspatja 160 cm jaloilla

Saatavissa leveydet 80/90/105/120/140/160/180/210 cm sekä pituudet 200 ja 210 cm.
160–210 cm leveydet koostuvat kahdesta rungosta.
Gustav Premium -petauspatja: Petauspatjassa toinen puoli on villaa ja toinen puuvillaa, joten patjaa kannattaa kääntää vuodenaikojen vaihtelun mukaan. Sisimpänä laadukas 4 cm luonnonkumi.
Gustav Classic Foam -petauspatja: Korkealaatuinen vaahtomuoviydin ja pestävä päällinen.

Värit:
Useita värivaihtoehtoja.

Lisätiedot:
Gustav-sarja on saatavissa runkopatjana, joustinpatjana, moottorisänkynä sekä jenkkisänkynä.
Saatavilla useita eri päätymalleja ja jalkavaihtoehtoja.

Kovuus

,

Pituus

Materiaalit

, , , ,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Täyte

, , ,

Valmistusmaa

ByNiemi Gustav-sänkypaketti

Gustav-sarja on Niemen Tehtaiden teettämä laadukas sänkysarja. Gustav-sänkypaketti on ostettavissa verkkokaupasta 160 x 200 cm -kokoisena. Hintaan sisältyy Premium-petauspatja sekä puujalat.

Gustav-sänkypaketti on tilaustuote. Klikkaamalla alta mieleisen kokoonpanon saat esiin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

2 697,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Gustav-sänkypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *