Tyylikäs Twist-naulakko

Torkelsonin Twist-naulakko on hillityn selkeälinjainen valinta eteisen säilytysratkaisuksi. Naulakko on massiivipuuta ja siinä on metalliset yksityiskohdat. Naulakko on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa värissä, valkoisena ja luonnollisen tammen värisenä.

Valkoisessa naulakossa on lakkapinta ja tammenvärinen naulakko on öljykäsitelty. Öljykäsitellyt huonekalut voi käsitellä uudelleen korkealaatuisella huonekaluöljyllä aina kun huonekalun pinta vaikuttaa kuivalta.

Naulakon korkeus on 175 cm ja sen halkaisija on 50 cm.

Twist-sarja sisältää kaiken, mitä tarvitset eteisen ja aulan järjestämiseen. Kenkähyllyt, peilit ja seinänaulakot saat tilattua myymälöistämme ja myyntinumerostamme.

Torkelson tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja jokaiseen makuun. Nuorekkaat, modernit ja klassiset tuolit, pöydät ja säilytyskalusteet on suunniteltu miellyttämään pohjoismaisen sisustustyylin ystävää. Torkelson tuo valikoimaan jatkuvasti jotain uutta ja ihastuttavaa.

Torkelsonin tuotteissa näkyy korkea laatu, sillä valmistuksessa käytetään pelkästään ensiluokkaisia materiaaleja. Laadukkaat huonekalut ilahduttavat päivittäin kauniilla tyylillään ja kestävyydellään.

Koko:
Ø 50 x 175 cm.

Materiaali:
Puu, tammi, metalli.

Värivaihtoehdot:
Öljytty tammi, valkoinen.

Tutustu myös muihin naulakkoihimme.

Torkelson Twist-naulakko

Torkelsonin Twist-naulakko on eleettömän tyylikäs valinta eteiseen. Naulakon kokonaiskorkeus on 175 cm.

Naulakko on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

199,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Torkelson Twist-naulakko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *