Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Pakene tavanomaisuutta, sisusta Richmondilla! Monipuolisilla lyhdyillä ja kynttilänjaloilla luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Oxley-kynttilänjalka leikittelee palmuaiheella, ja sen rungon muodot heijastelevat ympäröivää valoa yhdessä kynttilän kanssa. Kynttilänjalka on saatavilla kahdessa koossa. Hanki vaikka molemmat!

Pienemmän kynttilänjalan koko on 15 x 41,5 cm, ja isompi kynttilänjalka on mitoiltaan 15 x 52 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni: 15 x 41,5 cm.
Iso:  15 x 52 cm.

Painot:
Pieni: 2,2 kg.
Iso: 2,5 kg.

Materiaali:
Alumiini.

Väri:
Hopea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Oxley-kynttilänjalka

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Hopeamaalattu Oxley-kynttilänjalka on valmistettu alumiinista.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

130,00 140,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Oxley-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.