Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin Levanto-sarjapöytä viimeistelee ylellisen tunnelman. Sarjapöytään kuuluu kaksi osaa, joiden kansi on valmistettu valkoisesta marmorista. Pöydän runko on hopeanväristä ruostumatonta terästä.

Tuotteeseen sisältyy kaksi erikokoista pöytää, jotka asettuvat kauniisti limittäin. Isomman pöydän halkaisija on 60 cm ja korkeus samoin 60 cm. Pienemmän pöydän halkaisija on 40 cm ja korkeus 50 cm. Tyylikkäät pöydät sopivat hienosti esimerkiksi sivupöydiksi tai huonekasvien alle. Pöytiä on helppo siirrellä sen mukaan, missä tarvitaan laskutilaa ja tyyliä.

Tutustu myös muihin Richmondin Levanto-sarjan kalusteisiin.

Sarjapöytä on ostettavissa suoraan Espoon-myymälästämme:

Martinsillantie 10
02270 ESPOO
Puh. (09) 856 0222
espoo@kruunukaluste.fi
Aukioloajat:
Ark. 11–19 | La 11–16 | Su 12–16

Koot:
Ø 60 x 60 cm.
Ø 40 x 50 cm.

Paino: 29 kg.

Materiaalit:
Marmorikansi.
Hopeanvärinen teräsrunko.

Värit:
Valkomarmorinen kansi.
Hopeanvärinen runko.

Tutustu myös muihin konsolipöytiimme.

Richmond Levanto-sarjapöytä, kapea outlet Espoo

Richmondin Levanto-sarjapöytä huokuu tyyntä arvokkuutta. Kokonaisuuteen  sisältyy kaksi marmorikantista pöytää, joiden runko on ruostumatonta terästä.

Nyt Espoon-myymälämme mallituote huippuedulliseen hintaan!

Lue lisää

649,00 

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä