Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä luot tunnelmaa jokaiseen tilaan. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Evi-lyhtyyn saat kerralla useamman kynttilän valaisemaan huonetta. Lyhdyn korkeat reunat tekevät siitä turvallisen. Lyhdyn runko on alumiinia ja kupu lasia.

Lyhdyn mitat ovat 35 x 31 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
35 x 31 cm.

Paino:
6,25 kg.

Materiaalit:
Alumiini, lasi.

Väri:
Hopea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Evi-lyhty

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Elegantti Evi-lyhty on valmistettu alumiinista ja lasista.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja alla näet tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

304,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Evi-lyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.